Dit is een website van Stimular

Kenniscentrum Duurzaam MKB

Duurzaam Ondernemen loont!

Advertenties op DuurzaamMKB.nl

Ondernemer <- zoekt -> leverancier

Stichting Stimular, beheerder van DuurzaamMKB.nl, helpt ondernemers die zoeken naar duurzame producten of diensten bij het vinden van leveranciers, installateurs, etc. Via de advertenties kunnen leveranciers producten promoten bij een bijpassende besparingstip

Waarom adverteren op DuurzaamMKB.nl

  • U bereikt ondernemers die bezig zijn met energiebesparing en zoeken naar bijpassende producten, leveranciers, installateurs, etc.
  • De besparingstips worden actief onder de aandacht gebracht van ondernemers, door adviseurs van Stimular tijdens scans en cursussen.
  • Ook andere adviseurs dan Stimular werken met de besparingstips en brengen zodoende ondernemers naar de website.
  • De website heeft 95.000 bezoekers per jaar.

Profiel

DuurzaamMKB.nl helpt ondernemers in midden- en kleinbedrijf een stap (verder) te zetten met Duurzaam Ondernemen, onder andere met ruim 500 besparingstips. Iedere tip bevat uitgebreide informatie over kosten en baten, eventuele subsidies en links. Stichting Stimular kan met de inkomsten uit de advertenties deze website onderhouden en steeds verbeteren.

Werkwijze en kosten

De advertentie wordt geplaatst in de rechter zijbalk van een besparingstip naar uw keuze, zoals bijvoorbeeld in de tip over Hoogfrequente TL-verlichting.

Het enige wat wij van u nodig hebben is:

  • Bedrijfslogo + url website
  • Tekst voor kop en onderschrift

Een advertentie kost 200 euro voor 6 maanden of 350 euro voor 12 maanden (excl. BTW).

Interesse?

Wilt u een advertentie plaatsen op DuurzaamMKB.nl? Neem contact op met Rianne van der Veen, telefoon 010 - 238 28 28.

Disclaimer bij advertenties

De advertenties op DuurzaamMKB.nl betreffen betaalde uitingen van organisaties die niet aan DuurzaamMKB.nl zijn gerelateerd. DuurzaamMKB.nl staat dan ook op geen enkele wijze garant voor de aangeboden producten en diensten en neemt een onafhankelijke positie in ten opzichte van de aanbieder(s) van deze producten en diensten. Met de inkomsten uit de advertenties kan Stichting Stimular deze website onderhouden en steeds verbeteren.