Dit is een website van Stimular

Kenniscentrum Duurzaam MKB

Duurzaam Ondernemen loont!

Agenda voor MKB: Duurzaam ondernemen

Low Car Diet

publicatie
18 september t/m 13 oktober 2017
Vanaf 18 september reist een groep directeuren en medewerkers dertig dagen lang zonder auto.

Vakbeurs Energie 2017

publicatie
10, 11 en 12 oktober 2017
Deze vakbeurs richt zich op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Belangrijke thema’s zijn het zuiniger maken van het productieproces in de industrie en het optimaliseren van het energiegebruik in gebouwde omgeving, zoals o.a. klimaatbeheersing, zonne-energie, mobiliteit en passief bouwen. Locatie: Den Bosch

Ecomobiel

publicatie
10, 11 en 12 oktober 2017
Dé vakbeurs voor duurzame mobiliteit. Voor organisaties die interesse hebben in samenstellen van de optimale mobiliteitsmix, inrichten van een gezond en slim wagenpark, brandstofkosten verlagen en filestress verminderen. U kunt u de nieuwste voertuigen, (bak)fietsen en elektrische scooters uittesten op de Test & Drive parcoursen. Locatie: Den Bosch

Dag van de duurzaamheid

publicatie
10 oktober 2017
Op 10 oktober vinden er in heel Nederland duizenden duurzame activiteiten plaats! Georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Haak ook aan!

Nieuwe business voor uw bedrijf met remanufacturing en refurbishment

publicatie
26 oktober 2017

Workshop aan de TU Delft over de kansen voor het opnieuw inzetten van uw gebruikte producten. De workshop gaat in op de volgend vragen. Zijn refurbishment en remanufacturing mogelijk voor uw producten, en hoe komt u daar achter? Wat houdt het voor uw bedrijf in?

Nacht van de Nacht

publicatie
28 oktober 2017
Een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting.