Dit is een website van Stimular

Kenniscentrum Duurzaam MKB

Duurzaam Ondernemen loont!

Agenda voor Duurzaam ondernemen

Training Klimaatneutraal Ondernemen Breda

publicatie
21 augustus, 4 september
In aug-sep 2018 geeft Stimular een Training Klimaatneutraal Ondernemen van twee middagen aan bedrijven in Breda. Voor facilitair managers, directeuren en KAM-coordinatoren.

Duurzame Dinsdag

publicatie
4 september 2018
Duurzame Dinsdag vraagt aandacht voor innovatieve duurzame ideeŽn uit de samenleving, die bijdragen aan verduurzaming van Nederland. IdeeŽn kunnen tot 1 juni worden ingediend. De meest opvallende, succesvolle initiatieven komen in aanmerking voor verschillende prijzen. Op 4 september worden alle initiatieven symbolisch aangeboden aan een vertegenwoordiger van het Kabinet. Ook worden dan alle prijswinnaars bekend gemaakt.

Vakbeurs Energie

publicatie
9, 10 en 11 oktober 2018
Deze vakbeurs richt zich op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Belangrijke themaís zijn het zuiniger maken van het productieproces in de industrie en het optimaliseren van het energiegebruik in gebouwde omgeving, zoals o.a. klimaatbeheersing, zonne-energie, mobiliteit en passief bouwen. Locatie: Den Bosch

Ecomobiel

publicatie
9, 10 en 11 oktober 2018
Dť vakbeurs voor duurzame mobiliteit. Deze vakbeurs biedt praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan manieren om energie- en brandstofkosten te verlagen, de ideale mobiliteitsmix samen te stellen, slimme organisatie van een wagenpark of betere doorstroming van verkeer door weggebruikers tijdig te informeren. U kunt u de nieuwste voertuigen, (bak)fietsen en elektrische scooters uittesten op de Test & Drive parcoursen. Locatie: Den Bosch

Dag van de duurzaamheid

publicatie
10 oktober 2018
Op 10 oktober vinden er in heel Nederland duizenden duurzame activiteiten plaats! Georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Haak ook aan!

Nacht van de Nacht

publicatie
27 oktober 2018
Een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting.

Week van de werkstress

publicatie
12 t/m 15 november 2018
In het hele land organiseren bedrijven activiteiten om werkstress aan te pakken en het werkplezier te vergroten. Sluit uw organisatie zich ook aan?