Dit is een website van Stimular

Kenniscentrum Duurzaam MKB

Duurzaam Ondernemen loont!

Agenda voor Duurzaam ondernemen

Week van de Circulaire Economie

publicatie
14 t/m 18 januari 2019
'Nederland circulair!' organiseert de Week van de Circulaire Economie. Koplopers die nu al circulair ondernemen openen hun deuren voor ondernemers die aan de slag willen met de circulaire economie.

EZK evenement: Partners in Energie-uitdagingen

publicatie
31 januari 2019
‘Energiebesparing is niet langer vrijblijvend’ stelt Ed Nijpels, voorzitter van het Klimaatberaad. In zijn keynote neemt hij u mee in de actualiteit van het Klimaatakkoord, de nieuwe Informatieplicht energiebesparing én de kansen die duurzaam ondernemen biedt.

Laat u inspireren en informeren: de actualiteit, uitdagingen en mogelijkheden van energiebesparing en duurzame energieopwekking komen aan bod. Kies via deelsessies de onderwerpen waarin u zich wilt verdiepen én zie wie de EZK Energy Award 2018 van 25.000 euro wint. Gedurende de dag is er bovendien volop ruimte om te netwerken.

Organisatie: Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Locatie: Barneveld

Warmetruiendag

publicatie
15 februari 2019
Door de verwarming lager te zetten, bespaart u 6% energie per graad. Gebruik deze dag voor spannende en energiezuinige acties. Ook de energiebesparingssuccessen door het jaar heen worden gedeeld via de website.

NLdoet

publicatie
15 en 16 maart 2019
NLdoet is de landelijke vrijwilligersdag waarop uw bedrijf zich inzet voor een leefbare samenleving. Pak met uw medewerkers een leuke klus aan. Denk aan het verzorgen van een high tea in een verzorgingshuis of het opknappen van een speeltuin. NLdoet is een mooi alternatief voor de traditionele ‘teambuilding’ of dagje uit. En werknemers doen nieuwe vaardigheden en ervaring op.