Dit is een website van Stimular

Kenniscentrum Duurzaam MKB

Duurzaam Ondernemen loont!

Agenda voor Duurzaam ondernemen

Week van de Circulaire Economie

publicatie
3 t/m 7 februari 2020
'Nederland circulair!' organiseert de Week van de Circulaire Economie. Koplopers die nu al circulair ondernemen openen hun deuren voor ondernemers die aan de slag willen met de circulaire economie.

Warmetruiendag

publicatie
7 februari 2020
Door de verwarming lager te zetten, bespaart u 6% energie per graad. Gebruik deze dag voor spannende en energiezuinige acties. Ook de energiebesparingssuccessen door het jaar heen worden gedeeld via de website.

NLdoet

publicatie
13 en 14 maart 2020
NLdoet is de landelijke vrijwilligersdag waarop uw bedrijf zich inzet voor een leefbare samenleving. Pak met uw medewerkers een leuke klus aan. Denk aan het verzorgen van een high tea in een verzorgingshuis of het opknappen van een speeltuin. NLdoet is een mooi alternatief voor de traditionele ‘teambuilding’ of dagje uit. En werknemers doen nieuwe vaardigheden en ervaring op.

Wandel naar je Werk dag

publicatie
2 april 2020
Deze nationale campagne roept heel Nederland op om (een deel van de afstand) naar het werk te lopen. Van bus naar bureau of van voor- naar kantoordeur. Meedoen is gemakkelijk én deelnemers maken kans op mooie prijzen.

Fiets naar je Werk Dag

publicatie
14 mei 2020
Medewerkers die op de fiets naar het werk gaan dingen mee voor een prijs.

Prokkelweek

publicatie
8 t/m 13 juni 2020
Een laagdrempelige manier voor ondernemers en mensen met een verstandelijke beperking om kennis met elkaar te maken. Prokkelen staat voor prikkelende ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking.