Dit is een website van Stimular

Kenniscentrum Duurzaam MKB

Duurzaam Ondernemen loont!

Agenda voor MKB: Duurzaam ondernemen

Warmetruiendag

publicatie
2 februari 2018
Door de verwarming lager te zetten, bespaart u 6% energie per graad. Gebruik deze dag voor spannende en energiezuinige acties. Ook de energiebesparingssuccessen door het jaar heen worden gedeeld via de website.

NLdoet

publicatie
9 en 10 maart 2018
NLdoet is de landelijke vrijwilligersdag waarop uw bedrijf zich inzet voor een leefbare samenleving. Pak met uw medewerkers een leuke klus aan. Denk aan het verzorgen van een high tea in een verzorgingshuis of het opknappen van een speeltuin. NLdoet is een mooi alternatief voor de traditionele ‘teambuilding’ of dagje uit. En werknemers doen nieuwe vaardigheden en ervaring op.

Earth Hour

publicatie
24 maart 2018
Samen één uur het licht uit voor de aarde. Ook bedrijven laten zien dat ze de toekomst van onze aarde belangrijk vinden. Met de middelen uit de toolkit van WNF communiceert u gemakkelijk en effectief over Earth Hour aan uw medewerkers en relaties.

Fiets naar je Werk Dag

publicatie
31 mei 2018
Medewerkers die op de fiets naar het werk gaan dingen mee voor een prijs.

Prokkelweek

publicatie
4 t/m 9 juni 2018
Een laagdrempelige manier voor ondernemers en mensen met een verstandelijke beperking om kennis met elkaar te maken. Prokkelen staat voor prikkelende ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking.